Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 27, 2012

Rezeki hidup sebumbung....

Assalamualaikum.

=) Mulakan hari isnin dengan senyuman lebar...sebenarnya
since last week lagi dok senyum memanjang...yelaaa
i got a really good news (^_^)
InsyaAllah rezeki untuk hidup seperti suami isteri yang lain makin cerah
Bukan saya yang dapat transfer balik terengganu..
Tapi Mr Marcello yang dapat tukaq...hehe tukar ke mane??
Hummm klo dulu keje di darat...nnt isyaAllah keje di laut plk...
So bila dah dpt tukar ni...masa bersama femly pon lebih la insyaAllah..

Dengar cerita..2minggu keje..2minggu cuti..
Kalau sekarang, biasanya kitorg dpt jumpa 2minggu skali..tapi jumpanya
tak sampai 2hari..coz hari minggu kitorg berbeza..Papa datang hari khamis
malam, tapi jumaat tu mama still keje..juz full sabtu jer boleh spend masa together2
malam sabtu papa dah balik Ganu...so limited  kan..humm macam tulah rutin
kitorang suami isteri buat masa sekarang..Hopefully bila dah dapat keje baru nnt
masa bersama lebih banyak & berkualiti (*_*) Alhamdulillah..

Tapi mama tak nak la berharap sangat..takot last minute tak jadi plk..
Tapi papa cakap dah dapat email..juz nk tunggu offer letter jer skrg nih..
So sekarang berangan la dulu..harap nanti angan2 mama ni akan jadi kenyataan

2branak yang dahagakan kasih sayang papa ^_^

Mood: Sangat hepy!!  ^_^ walaupown keje byk tak setel huhu


NoTaKakiKu: Thank you EYDA...Follower no. 34
Nanti kiter follow awk nyer blog jgk kay

4 comments:

  1. Wah..u mention name I la.. hehe.. follower no.34.. haha..
    Ok, sharing is caring. caring is loving =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sukernyer dia...^_^... kene la mention EYDA,
      coz blog i ni bkn glamer mane pon, so bl ade follower
      baru tu mcm excited terlebey sket..hahaaa boleh??!
      salam ukhwahhh eyda *_*

      Delete

Komen jangan tak komen ^_^
TQ Dear~